O nama

RENO SAVA

Sa vama od 1974.

O nama

Dobrodošli u Reno Sava D.O.O. – vašeg pouzdanog partnera za Renault i Dacia vozila u Srbiji.

 

Naša priča počinje 1974. godine, kada je samostalna zanatska radnja Stefana Save započela svoje putovanje u svetu servisiranja i popravki Renault vozila. Nakon gotovo dve decenije predanog rada, otvaramo kompaniju Reno Sava doo 1998. godine, nasledivši kvalitet i iskustvo u servisiranju vozila.

 

Od 2006. godine, otvaranjem salona vozila u Beogradu, proširujemo delatnost u našem opusu usluga se priklljučuje i prodaja Renault vozila. Već 2013. ponovo širimo kapacitet otvaranjem servisa i salona Dacia vozila u Pančevu, a za svega tri godine Pančevo dobija i sasvim novi salon Renault vozila, usklađen sa novim Renault standardima.

Kao porodična firma, koja je strpljivo, uz veliki trud i odricanje, decenijama krčila svoj put u auto branši, gajimo pristupačnost i razumevanje prema klijentima. Vozila koja nudimo nisu samo prevozna sredstva, već spoj udobnosti, tehnologije, kvaliteta i ugođaja, koji želimo da naši klijenti prepoznaju.

 

U Reno Sava D.O.O. koristimo najsavremenije alate i kompjuterske dijagnostičke uređaje za održavanje svih modela Renault i Dacia vozila. Naš stručni tim redovno se usavršava na Renault školovanjima i raznim specijalističkim seminarima, prateći visoke standarde i obezbeđujući zapažen kvalitet.

 

Cilj nam je zadovoljan klijent, koji u nama nalazi pouzdanog partnera, sa kojim deli put od kupovine vozila, preko održavanja i prodaje svog korišćenog auta, na jednostavan i siguran način. To postižemo i uz pomoć pažljivo odabranog voznog parka demo-probnih vozila i ponudom pratećih usluga pri kupovini novih, ali i polovnih automobila. Poseban akcenat dajemo ponudi finansiranja vozila: jednostavno i brzo, bez odlaska u banku.

 

Olakšavamo vam kupovinu i ponudom “staro za novo”. Tražimo zajedno sa vama najadekvatniji način da prodate vaše korišćeno vozilo i sredstva usmerite na kupovinu novog automobila.

 

Kvalitetnom održavanju vozila doprinosimo pažljivo optimizovanim lagerom rezervnih delova, brzom nabavkom i kvalitetnom ugradnjom. Otvoreni smo i spremni i za servisiranje drugih brendova automobila. U radu sa više brendova se posebno ističe naša savremena karoserijska (limarsko-farbarska) radionica u Pančevu. Brza nabavka rezervnih delova kako za pomenute, tako i za ostale brendove, čini našu uslugu potpunom. I to nije sve, jedan od 6 sertifikovanih karoserijskih radionica, nalazi se upravo u Reno Savi.

 

Cenimo Vaše poverenje i pozivamo vas da ocenite naš rad, da nam pomognete vašim savetima, kako bismo gradili pouzdan i kvalitetan odnos i olakšali jedni drugima putovanje kroz svet automobila.

Za nas, ovo putovanje traje već pola veka… Zato idemo dalje, zajedno sa Vama!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Ukoliko želite da zakažete servis svog vozila molimo Vas da popunite formu ispod. Nakon prijema Vašeg zahteva mi ćemo Vas kontaktirati putem podataka koje ste ostavili u formi. Polja označena sa * su obavezna.

Naš servis vam stoji na usluzi. Hvala Vam na poverenju! Vaš Reno Sava

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Lokacija servisa