Produžena garancija

Reno Sava

Servis i usluge

Produžena garancija

Garancija za vašu bezbrižnu vožnju!

● Ugovor o produženoj garanciji vam donosi i uslugu Renault Pomoć na putu * koja vam je na raspolaganju 24 sata na dan, 7 dana u nedelji. Sada možete da putujete sasvim bezbrižno u zemlji i širom Evrope.

 

● Zaštitite se od neočekivanih troškova. Odlučite se za finansiranje vašeg vozila Renault i zaključite ugovor o produženoj garanciji.

 

● Ugovor o produženoj garanciji je prenosiv, zato njime možete da povećate vrednost svog vozila, ako želite kasnije da ga prodate.

 

Pogodnost: Čuvanje vrednosti uloženog kapitala pri prodaji vozila

 

Ako vozilo zamenite pre isteka ugovora o Produženoj garanciji, možete preneti Produženu garanciju Renault zajedno sa vozilom. Ovo čini vozilo atraktivnijim za kupovinu, pružajući novom vlasniku garanciju da je vozilo održavano i servisirano u ovlašćenoj servisnoj mreži u skladu sa preporukama proizvođača.

Zašto je važna Produžena garancija Renault?

● Produžena garancija Renault je dostupna kupcima novih vozila Renault u trenutku kupovine ili u roku od jedne godine od datuma predaje vozila kupcu.

 

● Kupovina Produžene garancije Renault predstavlja mudru finansijsku odluku. Troškovi iznose približno 2% vrednosti novog automobila

 

● Ugovor o Produženoj garanciji Renault možete kupiti putem Renault Finansiranja. Plaćanje će biti raspoređeno tokom perioda finansiranja vozila.

 

● možete izabrati neku od ponudjenih opcija odnosa godina garancije i pređene kilometraže, u skladu sa vašim potrebama, dužinom eksploatacije i finansijskim

USLOVI ZA SKLAPANJE PRODUŽENE GARANCIJE ZA VAŠ AUTOMOBIL

● Ugovor o produženoj garanciji se može sklopiti za nova vozila

 

● Ugovor se može sklopiti za svako Renault vozilo prilikom kupovine vozila ili u roku od 11 meseci od datuma preuzimanja vozila (ukoliko vozilo nije imalo nikakve intervencije)

 

● Ugovor ne možete sklopiti za električna vozila i vozila sportske namene

 

● Produžena garancija počinje da važi od dana isteka redovnog garantnog perioda vozila

Renault Pomoć na putu

● U okviru redovne garancije kao i produžene garancije svi vlasnici Renault vozila imaju pravo na pomoć na putu.

 

● 24 sata na dan, 7 dana u nedelji možete da pozovete telefonski broj 0800 10 80 10 ukoliko se nalazite u Srbiji ili telefonski broj +381113331188 ukoliko se nalazite u sledećim zemljama: Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Makedonija, Crna Gora.

Ukoliko želite da zakažete servis svog vozila molimo Vas da popunite formu ispod. Nakon prijema Vašeg zahteva mi ćemo Vas kontaktirati putem podataka koje ste ostavili u formi. Polja označena sa * su obavezna.

Naš servis vam stoji na usluzi. Hvala Vam na poverenju! Vaš Reno Sava

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Lokacija servisa
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.