Rezervni delovi i oprema

Reno Sava

Servis i usluge

Rezervni delovi i oprema

RENAULT - DACIA REZERVNI DELOVI:

Naš lager rezervnih delova koncipiran je u skladu sa normama proizvođača i višedecenijskim iskustvom u servisiranju vozila.

 

Nudimo originalne rezervne delove sa proizvođačkom garancijom na zamenjeni deo, ali i na sve eventualne kvarove uzrokovane kvarom istog.

 

Delovi automobila u značajnoj meri utiču na njegove performanse, efikasnost i bezbednost, stoga je od velike važnosti korišćenje originalnih delova, koliko god je to moguće.

 

Imamo organizovano poručivanje i brzo dostavljanje svih raspoloživih rezervnih delova i ostalih proizvođača koji svojim kvalitetom zadovoljavaju standarde Renaulta i Dacie.

Nudimo predlog vrednosti kupcu:

● Kvalitet, koji vam je potreban, po najboljoj ceni

● Savetujemo u odabiru rezervnih delova, vodeći računa o kvalitetu, sigurnosti, starosti vozila, ali i raspoloživom budžetu

● Program lojalnosti za vozila preko 10 godina starosti, kroz 10+ program

● Delove ostalih priozvodjača sa cenom prilagođenom starosti vozila.

 

Vaše upite, uz obavezno priložen broj šasije, možete poslati na prodaja-delova@renosava.com, a mi ćemo se potruditi da vam odgovorimo u roku od 24 sata.

Ukoliko želite da zakažete servis svog vozila molimo Vas da popunite formu ispod. Nakon prijema Vašeg zahteva mi ćemo Vas kontaktirati putem podataka koje ste ostavili u formi. Polja označena sa * su obavezna.

Naš servis vam stoji na usluzi. Hvala Vam na poverenju! Vaš Reno Sava

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Lokacija servisa
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.